Πρόταση Κούγια για οριστικό τέλος και αναδιάρθρωση: Είναι εφικτή ή όχι;

Gazzetta team
Πρόταση Κούγια για οριστικό τέλος και αναδιάρθρωση: Είναι εφικτή ή όχι;

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έθεσε στο τραπέζι τη ριζοσπαστική λύση της αναδιάρθρωσης, εν μέσω μίας πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει όλος ο κόσμος

Από καιρό υπάρχουν σενάρια αναδιάρθρωσης και σήμερα (16/3) ο Αλέξης Κούγιας έθεσε, για πρώτη φορά, το ζήτημα δημόσια. Αυτόματα εγείρεται το εξής ερώτημα: Είναι ή όχι εφικτό να συμβούν όλα όσα αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ και το ενδεχόμενο την επόμενη σεζόν να γίνουν 16 οι ομάδες στην SL; Ας δούμε ορισμένα στοιχεία-δεδομένα.

*Τα όσα είπε στην επιστολή του είναι απόρροια συζητήσεων, σε φιλολογικό επίπεδο, πριν καν ξεσπάσει η κρίση του κορονοϊού.

*Οι συζητήσεις είχαν γίνει με αφορμή το γεγονός πως η ΕΡΤ δείχνει αποφασισμένη να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο και κυρίως από τις μικρές κατηγορίες.

*Βέβαια τότε υπήρχε κουβέντα για να υπάρξουν δύο επαγγελματικές κατηγορίες. Ηταν άλλη η ουσία εκείνο το διάστημα, αλλά ως αποτέλεσμα είχε και πάλι τη συζήτηση για αύξηση των ομάδων της SL 1.

*Θεωρητικά το «δεν πέφτει κανένας»... ακούγεται τρελό, αλλά ας μην ξεχνάμε πως βιώνουμε ως χώρα και κόσμος γενικότερα μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αρα δεν πρέπει να πηγαίνουμε by the book.

*Παράλληλα είναι και άδικο για πολλές ομάδες, κυρίως της SL2, ωστόσο εάν τελικά δεν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, τότε τι θα συμβεί;

*Εκεί βρίσκεται η απάντηση. Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και ίσως οδηγηθούμε σε ριζοσπαστικές λύσεις.

*Μάλιστα σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο Κούγιας πριν από τη δημοσιοποίηση της επιστολής του ενημέρωσε για τις προθέσεις του και αρκετούς προέδρους της SL, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η ανταπόκριση που έλαβε.

*Επί της ουσίας είναι κάτι που δεν θα έχει συμβεί ξανά, αλλά μήπως και όσα γίνονται γύρω μας δεν αποτελούν μια πρωτοφανή εμπειρία;

*Απάντηση στην πρότασή του ή οποιαδήποτε άλλη υπάρξει στο άμεσο μέλλον προς το παρόν δεν υπάρχει. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν θα διεξαχθούν κάποια στιγμή τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

*Εφόσον το πρωτάθλημα τελειώσει εδώ, τότε η όποια λύση δοθεί θα είναι, λογικά, εκτός «κανόνων». Όπως άλλωστε ενδέχεται να συμβεί σε πολλές χώρες. Ανάλογη συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι και πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν υπάρχει στην Αγγλία, την Ιταλία και αλλού.






Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα