ΑΕΚ-Άρης: Επεισόδιο Μελισσανίδη με ανθρώπους του Άρη, με 20' καθυστέρηση βγήκαν οι διαιτητές! (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ-Άρης: Επεισόδιο Μελισσανίδη με ανθρώπους του Άρη, με 20' καθυστέρηση βγήκαν οι διαιτητές! (vid)

bet365

Οι διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης παρέμειναν «κλειδωμένοι» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για περίπου είκοσι λεπτά, μετά από «θερμό» επεισόδιο στην ανάπαυλα ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και μέλη της διοίκησης του Άρη!

Πρωτοφανές περιστατικό στο ΟΑΚΑ! Οι διαιτητές της αναμέτρησης με επικεφαλής τον άρχοντα της συνάντησης, Αρτούρ Σοάρες Ντίας από την Πορτογαλία, παρέμειναν στα αποδυτήρια του σταδίου και δεν βγήκαν στην ώρα τους στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το δεύτερο ημίχρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της ανάπαυλας, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια για να εκφράσει τα παράπονά του στον ρέφερι του αγώνα για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη. Σε εκείνο το σημείο, υπήρξε παρέμβαση των ανθρώπων του Άρη και ακολούθησε «θερμό» επεισόδιο.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του διαιτητή, ο οποίος για είκοσι λεπτά παρέμεινε στα αποδυτήρια και ζητούσε να εξομαλυνθεί η κατάσταση για να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι. Όταν έκρινε πως τα πνεύματα ηρέμησαν, πάτησε και πάλι χορτάρι και σφύριξε την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα