Ατρόμητος: Η μεγάλη ευκαιρία για... restart σε play out με κίνητρο!

Ατρόμητος: Η μεγάλη ευκαιρία για... restart σε play out με κίνητρο!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Η μεγάλη ευκαιρία για... restart σε play out με κίνητρο!

bet365

Μπορεί η σεζόν για τον Ατρόμητο να θεωρείται και δίκαια αποτυχημένη, ωστόσο ακόμα και στο παρά πέντε, οι Περιστεριώτες έχουν μια μοναδική ευκαιρία να σώσουν την σεζόν μέσω των play out στα οποία υπάρχει και κίνητρο λόγω... Άρη!

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε την Κυριακή με ωραίο και αισιόδοξο τρόπο για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, με μια από τις λίγες παλικαρίσιες εμφανίσεις τους την φετινή σεζόν, κατάφεραν να ανατρέψουν το 1-0 του Ντιγκινί σε 12 λεπτά και να δώσουν λόγο στους φιλάθλους τους να αισιοδοξούν για τα play out, αλλά κυρίως για την επόμενη σεζόν.

Στα λόγια του Σπύρου Ρισβάνη, μπορεί κανείς να αποτυπώσει την χρονιά του Ατρόμητου. «Ήταν κάποια λάθη καθαρά δικά μας και όχι τον προπονητών, τώρα παίζουμε ο ένας για τον άλλον», είπε μεταξύ άλλων ο εκ των αρχηγών των Περιστεριωτών. Κι αυτή είναι η αλήθεια! Μπορεί ο Γιάννης Αναστασίου να την... πλήρωσε και ο Σάββας Παντελίδης να τα... ακούει από τον κόσμο, αλλά η ευθύνη για την φετινή εικόνα του Ατρόμητου είναι καθαρά των ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, όπως φαίνεται κι από τις δηλώσεις του Ρισβάνη, κανείς δεν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

Όσα έγιναν πλέον έγιναν και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Ο Ατρόμητος μετά από δύο ονειρεμένες σεζόν βρίσκεται εκτός θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Όμως η εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δείχνουν πως η χρονιά μπορεί να σωθεί και στο παρά πέντε και το κίνητρο έρχεται εξ ολοκλήρου εξαιτίας Άρη!

Η γνωστή ιστορία των «κιτρινόμαυρων» με την απαγόρευση μεταγραφών από την UEFA η οποία δεν αναγνωρίζει παλιά και νέα ΠΑΕ έχει φέρει... πονοκέφαλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αν δεν καλύψει τις οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές του ο Άρης, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να μην του χορηγηθεί άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ατρόμητος μπαίνει στα play out με τεράστιο κίνητρο!

Στο Περιστέρι, πιστεύουν πως ακόμα κι από αυτή την αποτυχημένη σεζόν μπορούν να βρεθούν από το... παράθυρο στα προκριματικά του Europa League. Θεωρούν δεδομένο πως η τιμωρία του Παναθηναϊκού δεν θα σβηστεί, πιστεύουν πως ο Άρης έχει βάσιμες πιθανότητες να τιμωρηθεί κι έτσι η έβδομη θέση αποκτά... ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Έτσι η χρονιά όχι απλά δεν τελείωσε για τον Ατρόμητο, όχι απλά δεν θα παίξει επτά παιχνίδια απλά για να τα παίξει και να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με λιγότερα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά συνεχίζεται με έναν νέο σημαντικό στόχο. Αυτόν της κατάληψης της έβδομης θέσης! Μια έβδομη θέσης, που για να έρθει θα πρέπει να υπάρξουν εμφανίσεις ανάλογες με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου στην Θεσσαλονίκη.

Έχοντας και το πλεονέκτημα να παίξει τα τέσσερα παιχνίδια από τα 7 των play out στην έδρα του, ο Ατρόμητος καλείται όχι απλά να πάρει την έβδομη θέση, αλλά να βάλει τις βάσεις και για την επόμενη σεζόν. Είναι ευκαιρία για τον Σάββα Παντελίδη και την ομάδα του να δείξουν μέσω των play out πως η φετινή χρονιά ήταν μια κακιά παρένθεση και πως πλέον είναι έτοιμοι να γυρίσουν στις παλιές τους εμφανίσεις, που τα περασμένα δύο χρόνια τους έφεραν μέχρι και την κορυφή του πρωταθλήματος.

Στο Περιστέρι φαίνεται πως γνωρίζουν τα λάθη που έγιναν φέτος και πως ξέρουν πως να γυρίσουν την κατάσταση πριν ολοκληρωθεί κιόλας η σεζόν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το αποδείξουν και στο γήπεδο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα