Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (vid)

Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Οι επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα για τον εκτός έδρας αγώνα στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ξεκινάει για ακόμα ένα παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, όπως και ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο δεξιό άκρο της αμυντικής τετράδας.

Οι αλλαγές είναι πολύ περισσότερες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για τους νταμπλούχους Ο Ντούγκλας Αουγκούστο και ο Γιόζιπ Μίσιτς θα αποτελέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, με τον Λάζαρο Λάμπρου σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, τον Ομάρ Ελ Καντουρί στο αριστερό άκρο, τον Δημήτρη Λημνιό δεξιά και τον Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιός, Καντουρί, Λάμπρου και Άκπομ.

Στον πάγκο είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα