Παουλίνιο: «Ολα τα ματς είναι τελικοί»

Παουλίνιο: «Ολα τα ματς είναι τελικοί»

Gazzetta team
Παουλίνιο: «Ολα τα ματς είναι τελικοί»

bet365

Ο μπακ της ΑΕΚ έδωσε το στίγμα όλων στην Ενωση ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν στη σεζόν
Το εγκώμιο του Μάσιμο Καρέρα έπλεξε ο Παυλίνιο στη NOVA. Oπου παράλληλα τόνισε πως για την Ενωση όλα τα ματς που ακολουθούν έχουν χαρακτήρα «τελικού»
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: Ένιωσα πολύ ωραία, αυτά τα 15 λεπτά που αγωνίστηκα μου έδωσαν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, τώρα πρέπει να δουλέψω περισσότερο για να πάρω λεπτά συμμετοχής.
Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ επί Καρέρα: «Ο προπονητής είναι απαιτητικός, θέλει το σεβασμό μας και τον έχει κερδίσει, θέλει ο ένας να τρέχει για τον άλλον, η ομάδα είναι ενωμένη, όλοι αμύνονται κι όλοι επιτίθενται, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν, κάτι εξάλλου που φαίνεται κι από τα αποτελέσματα».
Για την δική του προσαρμογή στην ΑΕΚ: «Έχω προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα κι εύκολα στο ελληνικό στυλ ποδοσφαίρου, σίγουρα θα ήθελα να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής, τώρα οφείλω να προσπαθήσω περισσότερο στην καθημερινή προπόνηση, ελπίζω μέσω της δουλειάς να αποδείξω την αξία μου, θέλω να δείξω στον κόσμο της ΑΕΚ ποιος είναι ο Παουλίνιο».
Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα σαν να ήταν ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ, είναι ένας «τελικός» για εμάς, δεν παίζει ρόλο το γεγονός πως είναι ουραγός στο πρωτάθλημα, εξάλλου είχε εκκινήσει με αφαίρεση βαθμών, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας».
Για τα play offs: «Τα πάντα μπορεί να συμβούν σε αυτή τη διαδικασία, εμείς πρέπει να τα πάμε καλά στα play offs, για εμάς ακολουθούν μόνο τελικοί».
Για τα παιχνίδια με τον Άρη στο Κύπελλο: «Θα είναι δύσκολα. Το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας, με τον Άρη παίξαμε πρόσφατα στην έδρα του και νικήσαμε με 1-0, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ποδοσφαιρική και 'καυτή', αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσεγγίσουμε με σοβαρότητα την πρώτη αναμέτρηση, ούτως ώστε να πάρουμε προβάδισμα που θα μας δώσει αίσθημα άνεσης εν όψει της ρεβάνς, για να βρεθούμε στον τελικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα