«Γι' αυτό θέλουν Σαββίδη στη Φορταλέζα, υποψήφια και η Παρανά»

«Γι' αυτό θέλουν Σαββίδη στη Φορταλέζα, υποψήφια και η Παρανά»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Γι' αυτό θέλουν Σαββίδη στη Φορταλέζα, υποψήφια και η Παρανά»

bet365

Ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ, Τιάγκο Σαλαζάρ μίλησε στο gazzetta.gr για τις διαπραγματεύσεις της πλευράς Σαββίδη με την Φορταλέζα. Πως εξελίσσονται οι επαφές και γιατί στον βραζιλιάνικο σύλλογο είναι υπέρ της εμπλοκής του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Ρεάλ Μ. - Μάντσεστερ Σ.: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ Λέο Κορνατσίνι, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια Σαββίδη, βρίσκεται ήδη στη χώρα της Λατινικής Αμερικής προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την Φορταλέζα.

Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Μαρσέλο Παζ με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, είχε επιβεβαιώσει πως οι δύο πλευρές εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συνεργαστούν.

Ο Τιάγκο Σαλαζάρ, ρεπόρτερ της Gazeta Esportiva, της ιστοσελίδας που αποκάλυψε το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στο gazzetta.gr για το σημείο που βρίσκονται οι επαφές για την Φορταλέζα, ενώ ισχυρίστηκε πως παραμένει στο τραπέζι και το σενάριο εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην Παρανά.

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως το ενδιαφέρον της οικογένειας Σαββίδης για την Φορταλέζα είναι είναι πραγματικό, άλλωστε το έχει επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος του συλλόγου. Έχω λάβει πολλές πληροφορίες από ανθρώπους που εργάζονται για την Φορταλέζα, αλλά και τον κ. Σαββίδη. Το ενδιαφέρον αφορά από την αγορά του συλλόγου μέχρι την σύμπραξη ή ακόμα να γίνει επένδυση από την πλευρά του ιδιοκτήτη των ΠΑΟΚ με σκοπό το κέρδος από τις πωλήσεις νέων ποδοσφαιριστών με ταλέντο.

Η Φορταλέζα είναι ένας μεγάλος σύλλογος στη βορειοανατολική Βραζιλία με πολλούς οπαδούς, αλλά δίχως μεγάλη εθνική αναγνώριση και χρέη. Για αυτό στη Φορταλέζα βλέπουν με καλό μάτι την εμπλοκή του κ. Σαββίδη.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αλλά λόγω της νομοθεσίας απαιτείται λίγο περισσότερος χρόνος. Εκτός από την Φορταλέζα μια ακόμη υποψήφια ομάδα για την οικογένεια Σαββίδη αποτελεί η Παρανά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα