Καρέρα: «Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες για την εμφάνιση»

Gazzetta team
Καρέρα: «Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες για την εμφάνιση»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πολύ καλή εικόνα του παιχνιδιού αφού η ομάδα του έκανε πολλές ευκαιρίες, ενώ όσον αφορά τον Νέλσον Ολιβέϊρα είπε πως θα φανεί μέσα στην εβδομάδα τι έχει ο παίκτης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μετά την λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του και στην δημιουργία των φάσεων.

Είπε πως είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του, αφού είχαν όρεξη και επιθετικότητα και τόνισε πως θα έρθουν και τα γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ευχαριστημένος, με το πώς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες. Είχαν την όρεξη και την επιθετικότητα για να κερδίσουν. Και είμαι χαρούμενος, διότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν ένα καλό ματς, κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες. Δεν έχει σημασία το γεγονός πως δεν μπήκαν όλες οι φάσεις. Το σημαντικό είναι να δημιουργούμε τις φάσεις. Και θα μπουν τα γκολ. Ένα μεγάλο μπράβο σ’ όλους τους παίκτες, για την εικόνα που έβγαλαν στο ματς», ανέφερε.

-Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να ανατρέψει την διαφορά των οκτώ βαθμών που πλέον την χωρίζει από τον ΠΑΟΚ για την διεκδίκηση της 2ης θέσης: «Σίγουρα υπάρχουν ακόμα πολλά ματς να παιχτούν. Το σημαντικό είναι να τα κερδίζουμε εμείς, να βελτιωνόμαστε και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο ματς και θα δούμε ποιος ήταν καλύτερος».

-Για τον τραυματισμό του Ολιβέιρα: «Είχε κάποια ενόχληση, θα δούμε μέσα στην εβδομάδα».

-Για το πρόβλημα με τον κοροναϊό, που πλέον αντιμετωπίζει η βόρεια Ιταλία: «Εχω ανησυχήσει γι αυτό που γίνεται. Κυρίως διότι οι κόρες μου μένουν εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα