ΑΕΚ - ΟΦΗ: Στόπερ ο Λόπες, στον πάγκο Αραούχο και Σιμόες (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - ΟΦΗ: Στόπερ ο Λόπες, στον πάγκο Αραούχο και Σιμόες (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα παρατάσσει την ΑΕΚ με 4-2-3-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Λόπες επιλέγεται αντί του 17χρονου Λάτσι στο κέντρο της άμυνας. Στον πάγκο οι Σιμόες και Αραούχο.

Αν και υπήρχαν σοβαρές σκέψεις για να ξεκινήσει ο 17χρονος στόπερ Ζίγκα Λάτσι στο κέντρο της άμυνας κόντρα στον ΟΦΗ, τελικά ο Μάσιμο Καρέρα επιλέγει τον Έλντερ Λόπες πλάι στον Οικονόμου, αφήνοντας τους Σιμόες και Αραούχο επίσης στον πάγκο, με τον Μάνταλο να παίζει πίσω από τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης και τον Βέρντε να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Τσιντώτας είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Χουλτ, Λόπες, Οικονόμου και Μπακάκης, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς στον χώρο του κέντρου, αριστερά ο Λιβάια, δεξιά ο Βέρντε, ο Μάνταλος σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Λάτσι, Παουλίνιο, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο και Αλμπάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα