Μαρτίνς στους παίκτες: «Σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό το ματς για όλους εμάς και τους οπαδούς»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες: «Σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό το ματς για όλους εμάς και τους οπαδούς»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ομιλία προς στους παίκτες του και μετά το ματς με την Άρσεναλ αλλά και στις προπονήσεις πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τα βίντεο που έδειξε, τι είπε και η δυνατή εκδοχή του 4-3-3 για Τούμπα.

Ο Πορτογάλος εμφανίστησε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Άρσεναλ αλλά είχε να σταθεί σε κάποιες λεπτομέρειες και λάθη και σε άμυνα και σε επίθεση (κυρίως για την επιθετική λειτουργία της ομάδας). Στα στοιχεία δηλαδή τα οποία κόστισαν στην αναμέτρηση εναντίον της αγγλικής ομάδας.

Ο Μαρτίνς μερίμνησε από την πλευρά του ώστε να μιλήσει στους παίκτες του και μετά το 0-1 από την Άρσεναλ αλλά και στις προπονήσεις πριν τον ΠΑΟΚ. Ανάμεσα σε άλλα τους επισήμανε: «Κάναμε μία καλή προσπάθεια με την Άρσεναλ, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Όμως τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και από τα πιο σημαντικά της χρονιάς. Έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να πάμε εκεί για να παίξουμε όπως ξέρουμε. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε. Να παίξουμε ως Ολυμπιακός. Να είμαστε ο Ολυμπιακός που πρέπει και να νικήσουμε. Σκεφτείτε πόσα πολλά σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την ομάδα, όλους εμάς, τον κόσμο μας και την διοίκηση».

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΠΑΟΚ & ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ

Σε επίπεδο ανάλυσης βίντεο ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε αποσπάσματα από αγώνες του ΠΑΟΚ (στον προγραμματισμό του ήταν και το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ του α' γύρου) ενώ είχε και προβολή βίντεο από το παιχνίδι με την Άρσεναλ για να εντοπίσει και να αναδείξει στους παίκτες του τα λάθη τους σε άμυνα και επίθεση. Σε σχέση με την 11άδα δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές, παρότι ο Πορτογάλος κόουτς είχε πει μετά τον αγώνα με τους Άγγλους ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους παίκτες. Τις τελικές του αποφάσεις βέβαια θα τις πάρει ανήμερα του αγώνα, την Κυριακή. Το 4-3-3 παραμένει μία δυνατή εκδοχή με τους Φορτούνη, Χασάν και ίσως τον Σισέ να διεκδικούν θέση για το βασικό σχήμα.

Φαίνεται δηλαδή πως οι αλλαγές μπορεί να είναι από δύο έως τρεις μάξιμουμ. Παραμένει πάντως αρκετά πιθανό να δούμε τους ίδιους 11 παίκτες στην Τούμπα που ξεκίνησαν με Άρσεναλ. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη είχαν ξεκινήσει ο Σα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας, στη μεσαία γραμμή οι Γκιγιέρμε - Καμαρά - Μπουχαλάκης και μπροστά οι Βαλμπουενά - Μασούρας - Ελ Αραμπί. Μία αλλαγή που ήταν υπό συζήτηση είχε να κάνει με την χρησιμοποίηση του Φορτούνη αντί του Μασούρα. Εάν κάποιος εκ των κεντρικών χαφ κριθεί πιο καταπονημένος υπάρχει η επιλογή του Καφού ενώ για τα άκρα υπάρχει και ο Ραντζέλοβιτς. Το Σάββατο το πρόγραμμα περιλάμβανε ξεχωριστή προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Αρσεναλ (έκαναν κυρίως στατικές φάσεις) και διαφορετική για τους υπόλοιπους. Ουσιώδεις δοκιμές για ΠΑΟΚ δεν έγιναν, οπότε μπορεί να προκύψει και το στοιχείο της έκπληξης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα