PAOK TV: Χρήσιμος οδηγός ενόψει ντέρμπι

Σταύρος Σουντουλίδης
PAOK TV: Χρήσιμος οδηγός ενόψει ντέρμπι

bet365

Με 20 κάμερες θα καλυφθεί από το PAOK TV το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δίνει συμβουλές για την καλύτερη χρήση και τηλεθέαση του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται και στο κομμάτι που αφορά την κάλυψη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το ενδιαφέρον όσο πλησιάζουμε στη σέντρα του αγώνα να αυξάνεται από συνδρομητές που θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση της Τούμπας.

Για την καλύτερη χρήση της υπηρεσίας οι «ασπρόμαυροι» εξέδωσαν έναν οδηγό με χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες.

Πιο αναλυτικά:

«Το PAOK TV ετοιμάζεται για την καλύτερη κάλυψη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός προκειμένου να προσφέρει στους συνδρομητές του μια ολοκληρωμένη εμπειρία τηλεθέασης.

Το γήπεδο της Τούμπας θα καλύπτεται από 20 κάμερες σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έτσι ώστε να καλύψει κάθε πτυχή της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση και τη σωστή χρήση του PAOK TV καλείστε ν’ ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες – συμβουλές:

1.Όσοι δεν είστε ετήσιοι συνδρομητές, φροντίστε να αγοράσετε τον αγώνα όσο νωρίτερα γίνεται για να αποφύγετε καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής. Μπορείτε εύκολα κι απλά να γίνετε συνδρομητές του PAOK TV, αγοράζοντας την υπηρεσία νωρίτερα από τη μέρα του αγώνα κι απλώς να συνδεθείτε πριν το ματς για ν’ απολαύσετε ποδόσφαιρο.

2. Μόλις αγοράσετε τον αγώνα φροντίστε να ελέγξετε ότι η συναλλαγή με την τράπεζα έχει ολοκληρωθεί κανονικά πηγαίνοντας στο ιστορικό του λογαριασμού σας (https://tv.paokfc.gr/account) και επιβεβαιώνοντας πως η κατάσταση του αγώνα είναι completed και όχι Pending.

3. Αν έχετε αποκωδικοποιητή ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή της LG Smart TV, φροντίστε να έχετε πραγματοποιήσει εγκαίρως τυχόν απαιτούμενα update.

4. Αν έχετε κατάστημα κι επαγγελματικό πακέτο, φροντίστε να μην μοιράζετε το Internet σας στους πελάτες σας ή με άλλες υπηρεσίες του καταστήματος (πχ youtube για μουσική).

5. Αν βλέπετε τον αγώνα από υπολογιστή ή τον έχετε συνδέσει με οθόνη, βάλτε την ανάλυση στο auto προκειμένου να προσαρμόζεται αυτόματα σε τυχόν αυξομειώσεις της ταχύτητας της γραμμής internet την ώρα που παρακολουθείτε το παιχνίδι.

6. Είναι προτιμότερο να συνδέσετε τη συσκευή σας μέσω Ethernet διότι τα δίκτυα WiFi ακόμα κι όταν είναι «κλειδωμένα» έχουν μεγαλύτερες απώλειες.

7. Κατά τη διάρκεια παρακολούθησης του αγώνα αποφύγετε να έχετε ανοιχτές εφαρμογές τύπου Netflix σε άλλες συσκευές.

8. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του αγώνα, δοκιμάστε να αλλάξετε browser. Έχουν παρατηρηθεί κάποια τοπικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την μάρκα και το μοντέλο της εκάστοτε συσκευής που χρησιμοποιείτε.

9. Το helpdesk του PAOK TV θα είναι σε λειτουργία, στο τηλέφωνο 2310954099 είτε στο [email protected], όλο το Σαββατοκύριακο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα