Δεληζήσης: «Έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο»

Δεληζήσης: «Έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για τον αυριανό (22/2, 20:00) αγώνα του Άρη στη Λαμία και στάθηκε στο επίπεδο ανταπόκρισης της ομάδας τους στις απαιτήσεις των παιχνιδιών που ακολουθούν.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τη Λαμία. «Είναι παιχνίδι κομβικό για μας, ένα παιχνίδι που πάμε για τη νίκη, να κλειδώσουμε τη συμμετοχή μας στα play off. Από τη στιγμή που δεν το κάναμε την προηγούμενη Κυριακή, νομίζω είναι μονόδρομος η νίκη και πάμε για να κερδίσουμε. Η Λαμία είναι μια ομάδα που παίζει κλειστά, είναι καλή αμυντικά, πρέπει να διασπάσουμε την άμυνά της, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Εμείς φυσικά θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή μας και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο Γιώργος Δεληζήσης αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και σ’ αυτούς που θα ακολουθήσουν για το Κύπελλο Ελλάδας. «Σίγουρα είμαστε ήρεμοι. Ήμασταν κάπως πικραμένοι για το αποτέλεσμα, έτσι όπως ήρθε. Το παιχνίδι έχει περάσει, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο. Προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχουμε την ΑΕΚ. Είχα ένα προαίσθημα. Είναι μια καλή κλήρωση για εμάς. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, τη σεβόμαστε αλλά δεν τη φοβόμαστε. Έχει ποιοτικούς παίκτες. Νομίζω ότι αποφύγαμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, νομίζω είναι ένα κλικ πιο πάνω αυτή τη στιγμή. Σίγουρα προέχει το ματς της Λαμίας και από εκεί και πέρα θα συγκεντρωθούμε για το πρώτο ματς του Κυπέλλου».

Μίλησε και για τις αντοχές της ομάδας του ενόψει των δύσκολων αγώνων. «Νομίζω ότι από τη στιγμή που βγάλαμε ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει και ψυχικά αποθέματα και δυνάμεις να ακολουθήσει σε αυτό το τέμπο. Σίγουρα είναι κι άλλα παιδιά από πίσω που μπορούν να βοηθήσουν, ελπίζω στη συνέχεια να βοηθήσουν όλα τα παιδιά, είναι πάρα πολλά παιχνίδια ακόμη. Τα παιχνίδια Τετάρτης Κυριακής έχουν τελειώσει, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένο. Εμείς από κίνητρα νομίζω ότι είμαστε γεμάτοι. Κατ’ αρχήν όταν έχεις τέτοιο κοινό από πίσω και τόσο κόσμο που σε ακολουθεί και εντός και εκτός έδρας, ο Άρης έχει ένα επιπλέον κίνητρο να κάνει τον κόσμο του χαρούμενο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα