Super League: Η παρουσίαση του συλλεκτικού επετειακού λευκώματος

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Η παρουσίαση του συλλεκτικού επετειακού λευκώματος

bet365

Παρουσιάστηκε στα γραφεία της Λίγκας το μεσημέρι της Πέμπτης το αριθμημένο επετειακό λεύκωμα για τα 60 χρόνια Α' Εθνικής. Η πρόταση για αλμανάκ και μουσείο ποδοσφαίρου.

Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης. Στην παρουσίαση μεταξύ άλλων επισημάνθηκαν τα εξής:

Δημήτρης Τσακίρης, δημοσιογράφος: Να ευχαριστήσω τους κ.κ. Κοσμίδη και Μαυροειδάκο γιατί μου έδωσαν την δυνατότητα να κάνω αυτό που μου αρέσει. Τώρα 1,5 χρόνο μετά νιώθω ότι μου έδωσαν πεδίο βολής να δουλέψω. Σε κάθε δουλειά χρειάζεται αυτό το 2ο μάτι. Η ορθότητα του αποτελέσματος οφείλεται πολύ στον Πιέρ Κοσμίδη. Πετάξαμε την ιδέα και ο πρόεδρος, ο κ. Λυσάνδρου, συμφώνησε και το προώθησε το θέμα. Η λογική ήταν δισέλιδο για κάθε σεζόν. Για τις φωτογραφίες πρέπει να έχεις πολύ καλή ποιότητα και τα δικαιώματα. Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που να μείνει στη βιβλιοθήκη και να έχει πάντα την δική του συλλεκτική αξία. Θα πάμε για 2.000 με 3.000 βλέπω. Πάνω στο ψάξιμο διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένας παίκτης Γιωργάκης που είχε μεταφερθεί λάθος εδώ και 40 χρόνια και εάν δεν ζούσε ο άνθρωπος δεν θα είχαμε βρει το σωστό όνομα. Έχουμε κάνει πρόταση για αλμανάκ αλλά και για μουσείο ποδοσφαίρου, που δεν υπάρχει.

Γιάννης Γούβαλης, υπεύθυνος δημιουργικού της Red Panda: Εγώ ζήσει μέσα σε μία οικογένεια που ζούσε με το ποδόσφαιρο. Το σπίτι μου ήταν απέναντι από το γήπεδο της Λαμίας. Όλο αυτό το αντιμετωπίσαμε ως ένα ταξίδι για όσα έχουμε ζήσει. Κοιτάξαμε στο να επέμβουμε στο πως θα εμφανίσουμε σωστά αυτή την δουλειά. Περισσότερο χρόνο φάγαμε στις σωστές φωτογραφίες. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο κοντά στο λογότυπο αλλά και να το συνδέσουμε με το παρόν και το μέλλον. Τα χρώματα θα έπρεπε να δείχνουν το πάθος και όλα όσα μας συνδέουν με το ποδόσφαιρο. Επιλέξαμε ένα μεγάλο φορμάτ για την εκδήλωση και μία πολυτελέστατη έκδοση. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το πρότζεκτ. Σε αυτό το βιβλίο βοήθησαν δύο 25χρονες designers που δεν είχαν σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά είχαν επηρεαστεί πολύ από τον θάνατο του Λεφτέρ και άλλα γεγονότα.

Πιέρ Κοσμίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας της Λίγκας: Αυτό το βιβλίο αντιπροσωπεύει το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε. Μία προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Ένα προϊόν αγάπης με την στήριξη όλων των ομάδων.

- Δείτε εδώ όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να αποκτήσετε το λεύκωμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα