Λίγκα: Την Πέμπτη η επίσημη παρουσίαση του συλλεκτικού επετειακού λευκώματος

Δημήτρης Τομαράς
Λίγκα: Την Πέμπτη η επίσημη παρουσίαση του συλλεκτικού επετειακού λευκώματος

bet365

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12 το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του αριθμημένου επετειακού Λευκώματος για τα 60 χρόνια Α' Εθνικής, στα γραφεία της Super League.

Η πολυτελής συλλεκτική έκδοση καλύπτει σε 250 σελίδες όλα τα Πρωταθλήματα της Α' Εθνικής / Super League, από το 1959 μέχρι και το 2019 και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές, τις γνωστές και τις άγνωστες σελίδες της ιστορίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μέσα σε αυτή τη διαδρομή των 60 χρόνων. Παράλληλα, με εκατοντάδες σπάνιες φωτογραφίες, αρκετές από τις οποίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά, το Λεύκωμα με τίτλο 60 χρόνια Α' Εθνική, φωτίζει την εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Το Λεύκωμα θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Δημήτρης Τσακίρης, δημοσιογράφος και Γιάννης Γούβαλης, υπεύθυνος δημιουργικού της Red Panda.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα