Μόρας για τα 500 του ματς: «Με πάθος και αγάπη όλα μπορούν να γίνουν» (pic)

Μόρας για τα 500 του ματς: «Με πάθος και αγάπη όλα μπορούν να γίνουν» (pic)

Gazzetta team
Μόρας για τα 500 του ματς: «Με πάθος και αγάπη όλα μπορούν να γίνουν» (pic)

bet365

Με αφορμή τις 500 συμμετοχές του στις επαγγελματικές κατηγορίες, ο Βαγγέλης Μόρας ανάρτησε ένα κολλάζ φωτογραφιών φορώντας τις φανέλες των ομάδων που έχει αγωνιστεί.

Το σχόλιο του Βαγγέλη Μόρα που έχει αγωνιστεί σε: ΑΕΛ, Προοδευτική, ΑΕΚ, Μπολόνια, Σουόνσι, Τσεζένα, Ελλάς Βερόνα, Μπάρι, Παναιτωλικό και τώρα είναι ξανά στην ΑΕΛ.

500 συμμετοχες... Κάτι ξεχωριστό που εάν με ρωτούσες όταν ξεκινούσα να αγωνίζομαι επαγγελματικά θα σου έλεγα αδύνατο . Κι όμως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και το κάνεις με το ίδιο πάθος και αγάπη που είχες από μικρό παιδί τότε όλα μπορούν να γίνουν!!!

500 συμμετοχες Κάτι ξεχωριστό που εάν με ρωτούσες όταν ξεκινούσα να αγωνίζομαι επαγγελματικά θα σου έλεγα αδύνατο . Κι όμως όταν αγαπάς αυτό που κανεις και το κανεις με το ίδιο πάθος και αγάπη που είχες από μικρό παιδί τότε όλα μπορούν να γίνουν!!! 500 presenze da professionista Una cosa speciale che se me lo chiedevo quando ho cominciato la mia carriera ti avrei risposto ... impossibile . Eppure se ami questo che fai e lo fai con la stessa passione e amore che avevi da ragazzino tutto può accadere . Mai mollare - Keep Going #amore #calcio #football #passion #passione #mylife #ael

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moras Vangelis (@moras_vangelis_) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα