Παναιτωλικός: Με πολλές απουσίες στην Αθήνα

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Με πολλές απουσίες στην Αθήνα

bet365

Ο Μάκης Χάβος έχει ν' αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προβλήματα και απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Αγρινίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αριγίμπι, Λιάβα, Λουσέρο, Γιαννιώτη, Παρρά και Κνετ, ωστόσο, προστέθηκαν ακόμα δυο ονόματα στη λίστα των απόντων για το ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (15:00).

Ο Μαρσιάλ δεν κατάφερε να προλάβει το ματς έχοντας παραπονεθεί για ενοχλήσεις, στην τελευταία προπόνηση ο Τζανακάκης αισθάνθηκε τράβηγμα και έμεινε εκτός. Τιμωρημένος είναι ο Ντίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Καββαδίας, Κέβιν, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ και Φυτόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα