Ολυμπιακός: Η εκτίμηση για τους 11 με Πανιώνιο και η εκδοχή του 4-4-2 με δεξί μπακ τον Ραντζέλοβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η εκτίμηση για τους 11 με Πανιώνιο και η εκδοχή του 4-4-2 με δεξί μπακ τον Ραντζέλοβιτς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει αρκετές απουσίες βασικών στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος και έτσι σχεδιάζει ανάλογα την 11άδα του. Η δοκιμή του 4-4-2 με Ραντζέλοβιτς δεξί μπακ.

Λάρισα - ΠΑΟΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Μία εκτίμηση 11άδας σε ένα 4-2-3-1 θα ήταν με Σα κίπερ, άμυνα με Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα και Τοροσίδη, κέντρο με Μπουχαλάκη και Καμαρά, Βαλμπουενά πίσω από τον φορ Ελ Αραμπί και άκρα με Λοβέρα - Μορ. Σε αυτήν την περίπτωση και διάταξη θέση για το αρχικό σχήμα θα διεκδικούσαν και οι Σισέ, Καφού, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και φυσικά και ο Χασάν. Ο Φορτούνης δεν ήταν τόσο σίγουρο ότι θα χριστεί ξανά βασικός.

Ωστόσο υπάρχει και η δυνατή εκδοχή του 4-4-2 με τον Ραντζέλοβιτς δεξί μπακ, δηλαδή σε ρόλο έκπληξη, τον Φορτούνη βασικό και μπροστά - στην γραμμή κρούσης δηλαδή - τους Χασάν - Ελ Αραμπί. Μάλιστα σε δοκιμή που έγινε για την 11άδα του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Ραντζέλοβιτς χρίστηκε δεξί μπακ, ο Γκασπάρ αριστερό μπακ και ο Σισέ με τον Μπα ήταν οι δύο στόπερ (αν και εκεί δοκιμάστηκαν και ο Αβραάμ & ο Σεμέδο).Στον άξονα οι Μπουχαλάκης, Καμαρά, δύο δημιουργικοί χαφ οι Φορτούνης και Βαλμπουενά & ενώ οι Χασάν και Ελ Αραμπί αποτελούσαν το δίδυμο στην επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα