Ο Βαλμπουενά το έχει ξανακάνει και όχι μόνο μία φορά! (vids)

Αντώνης Σαούλης
Ο Βαλμπουενά το έχει ξανακάνει και όχι μόνο μία φορά! (vids)

bet365

O Mατιέ Βαλμπουένα έκανε χατ-τρικ σε ασίστ στο ματς Κυπέλλου με την Λαμία αλλά δεν ήταν η πρώτη του φορά...

Στα 36 του, έτρεξε για να πάρει την μπάλα μετά το τέλος του αγώνα. Μπορεί να μην έκανε χατ-τρικ σκοράροντας αλλά το έκανε μοιράζοντας γκολ. Ενα στο Χασάν κι άλλα δύο στον Σισέ. Δικαιωματικά η μπάλα ήταν δική του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπήκε ως αλλαγή στο ματς Κυπέλλου με την Λαμία κι έκανε το 0-1, 3-1 με τις δικές του ασίστ (το ματς τελείωσε 3-2). Δική του η ανατροπή, δική του και η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του θεσμού.

Ψάχνοντας να βρούμε εάν το έχει ξανακάνει ο Ματιέ Βαλμπουενά πιστεύαμε ότι θα βρουμε τουλάχιστον ένα χατ-τρικ στο σκοράρισμα. Μάταια. Σε 596 ματς (με συλλόγους κι Εθνική) ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ουδέποτε έχει πετύχει χατ-τρικ!

Σε αυτά τα 596 ματς ο Βαλμπουενά έχει συνολικά 84 γκολ και 151 ασίστ. Ομως χατ-τρικ με ασίστ έχει ξανακάνει. Οπότε δεν ήταν η... πρώτη μπάλα που πήρε μαζί του στο σπίτι.

Ο κοντοπίθαρος Ματιέ το έχει κάνει και με την Εθνική Γαλλίας και με την Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα στο ματς με την Φενέρ είχε σκοράρει κιόλας!

Ασίστ σε Πογκμπά και Ζιρού στην 4αρα της Γαλλίας

Μπορεί να ήταν φιλικό με την Εθνική Νορβηγίας στο «Stade de France» (27 Μαΐου του 2014) όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο για κάποιον να μοιράσει τρεις ασίστ σε ένα ματς!

Ο Βαλμπουενά το έκανε όμως. Σέντρα «λουκούμι» στον Πολ Πογκμπά στο 15' για το 1-0 (με κεφαλιά το γκολ), πάσα στον Ζιρού στο 51' για μια γκολάρα του Γάλλου επιθετικού (με σουτ) και γλυκιά σέντρα ξανά στον Ζιρού στο 69' για το 4-0 (με κεφαλιά).

Τρεις ασίστ και ένα γκολ σε διπλό της Φενέρμπαχτσε

Ο... Αστερίξ το έκανε ξανά τρία χρόνια μετά. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2017 με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα το πήγε κι ένα βήμα παρακάτω. Γιατί μετά τις τρεις ασίστ που έδωσε πέτυχε κι ένα εκπληκτικό γκολ στη νίκη της Φενέρ με 4-1 στην έδρα της Ντεμισπόρ.

Ο Βαλμπουενά λοιπόν έστρωσε για το 0-1 στο Φερναντάο (στο 24'), έβγαλε σέντρα ξανά για τον Βραζιλιάνο επιθετικό για το 1-2 (στο 44'), ασίστ και για το 1-3 πριν τελειώσει ο ίδιος το ματς στο 68' με σουτ έξω από την περιοχή.

Οι τρεις ασίστ με την Λαμία

Και φτάσαμε στις 12 Φεβρουαρίου του 2020 όταν μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο στο ματς με την Λαμία και μέσα σε 17 λεπτά έβγαλε τρεις ασίστ για γκολ.

Από το 60' έως το 77' ο Ματιέ Βαλμπουενά έβγαλε τρεις σέντρες για τα κεφάλια των Χασάν και Σισέ ώστε το 0-1 να γίνει με συνοπτικές διαδικασίες 3-1...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα