Ολυμπιακός: Η στιγμή που λύγισε και συγκινήθηκε ο Μαρτίνς (pic)

Ολυμπιακός: Η στιγμή που λύγισε και συγκινήθηκε ο Μαρτίνς (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η στιγμή που λύγισε και συγκινήθηκε ο Μαρτίνς (pic)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε ποστάρισμα στα Μέσα Κοινωνικής του Δικτύωσης με την στιγμή που συγκινήθηκε από το δώρο του συνάδελφου δημοσιογράφου, Ντίνου Ταγκαλάκη.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, έγραψε σχετικά στο Instagram του:

Μετά από μια μεγάλη νίκη που μας εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με εξέπληξε αυτό το εκπληκτικό δώρο από τον δημοσιογράφο Κώστα (Ντίνο) Ταγκαλάκη - έναν αληθινό μαχητή που ξεπέρασε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Είναι πραγματικά τιμή μου, που παρέλαβα τη φανέλα του αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού το 2005, Κώστα Χριστοφιδέλη, που κατέκτησε το Champions League. Είμαι συγκινημένος από αυτήν την απίστευτη κίνηση.

After a big win that qualified us for the Greek Cup semis, I was surprised with this amazing gift from journalist Kostas Tangalakis - a true fighter who overcame several challenges in recent years. I'm truly honored to have received the jersey of the 2005 Olympiacos Champions League volleyball team captain, Konstantinos Christofidelis. I am humbled by this incredible gesture. Μετά από μια μεγάλη νίκη που μας εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με εξέπληξε αυτό το εκπληκτικό δώρο από τον δημοσιογράφο Κώστα Ταγκαλάκη - έναν αληθινό μαχητή που ξεπέρασε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Είναι πραγματικά τιμή μου, που παρέλαβα τη φανέλα του αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού το 2005, Κώστα Χριστοφιδέλη, που κατέκτησε το Champions League. Είμαι συγκινημένος από αυτή την απίστευτη κίνηση.

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα