ΠΑΕ Άρης για Νίκο Καμπάνη: «Αθάνατος»

ΠΑΕ Άρης για Νίκο Καμπάνη: «Αθάνατος»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης για Νίκο Καμπάνη: «Αθάνατος»

bet365

Σαν σήμερα, πριν από 43 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο σπουδαιότερος παράγοντας στην ιστορία του Άρη, ο Νίκος Καμπάνης και η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε με σχετική ανάρτηση στα social media.

Η ιστορία κατέταξε τον Νίκο Καμπάνη στην κορυφή της λίστας των παραγόντων του Άρη. Με αφετηρία την προπολεμική περίοδο, απέκτησε διοικητικό ρόλο στις αρχές της δεκαετίας του ’50, κράτησε όρθια την ομάδα στη δύσκολη δεκαετία του ’60 και φυσικά ήταν ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1970. Παράλληλα είχε ενεργό ρόλο στην τοποθέτηση των βάσεων για την ομάδα της δεκαετίας του ’70. Ο Νίκος Καμπάνης έφυγε νωρίς από τη ζωή, στις 13 Φεβρουαρίου 1977 και με αφορμή τη συμπλήρωση 43 χρόνων από την απώλειά του, η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε με σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα