Ρήξη χιαστού ο Σουντανί, χάνει την σεζόν!

Gazzetta team
Τα άσχημα νέα για τον Χιλάλ Σουντανί επιβεβαιώθηκαν μιας και ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από τις πρώτες κιόλας εκτιμήσεις γινόταν γνωστό πως ο τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρός. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο 15' στο ματς με τον Ατρόμητο σε μια ανύποπτη φαση μιας και κυνηγούσε τον Ενσικουλού στην προσπάθειά του να τον κόψει.

Ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας ουσιαστικά επιβεβαίωσε την σοβαρότητα του τραυματισμού μιας και πόσταρε στα social media του πως «δυστυχώς είναι άσχημα τα νέα».

Και όλοι οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο Σουντανί υπέστη ρήξη χιαστού, όπερ σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Η χρονιά του λοιπόν ολοκληρώνεται με 19 ματς στο πρωτάθλημα στα οποία είχε 7 γκολ (δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού πίσω από τον Ελ Αραμπί) και 5 ασίστ!

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού για το ιατρικό δελτίο:
«Ο Χιλάλ Σουντανί θα υποβληθεί σε ​χειρουργική επέμβαση από το γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Θέο, καθώς μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Η ομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρωί την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Χριστοδουλόπουλος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Γκασπάρ προς το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Ο Μπρούνο ακολούθησε το πρόγραμμα του...»