Καρέρα: «Παίκτης με μεγάλη ποιότητα ο Αραούχο, πανέμορφο το γκολ του»

Gazzetta team
Καρέρα: «Παίκτης με μεγάλη ποιότητα ο Αραούχο, πανέμορφο το γκολ του»

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας της ΑΕΚ εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την κατάκτηση της νίκης στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Ο Μάσιμο Καρέρα είπε στην ΕΡΤ για:
Το ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Αραούχο με το γκολ που έβαλε: Είμαι χαρούμενος και για τους παίκτες και για τους οπαδούς μας που μας στήριξαν σήμερα. Για αυτό πληρώνομαι. Ως προπονητής και για να βάζω τους παίκτες στην σωστή θέση και να ακολουθούν τις οδηγίες μας. Αυτό πρέπει να κάνω.
Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, όμως παίξαμε δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ναι θυσιάστηκε ο Αραούχο. Ο Αραούχο θυσιάστηκε για την ομάδα, έδειξε πως έχει μεγάλη ποιότητα με ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ και θα μας βοηθήσει. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Πανέμορφο το γκολ του. Πανέμορφο. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα