ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Στον πάγκο Μακέντα, Κουρμπέλης, Ζαχίντ!

Gazzetta team
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Στον πάγκο Μακέντα, Κουρμπέλης, Ζαχίντ!

bet365

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει πολλά νέα πρόσωπα το αποψινό ντέρμπι, όπως τους Καμπετσή και Μπεκ, κάνοντας φανερό ότι το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ!

Αρκετά νέα πρόσωπα θα έχει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς οι Μακέντα, Κουρμπέλης, Ζαχίντ βρίσκονται στον πάγκο και προφανώς το ροτέισον έχει να κάνει με τον επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Δώνης θα ξεκινήσει με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σέκενφελντ. Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Δώνη, Ανουάρ στον άξονα, τους Μπεκ, Χατζηγιοβάννη στα άκρα και τον Μπουζούκη πίσω από τον προωθημένο Καμπετσή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα