Γεραπετρίτης: «Εάν οι παραβάτες της πολυϊδιοκτησίας δεν συμμορφώνονται θα υπάρχει επανάληψη της ποινής»

Gazzetta team
Γεραπετρίτης: «Εάν οι παραβάτες της πολυϊδιοκτησίας δεν συμμορφώνονται θα υπάρχει επανάληψη της ποινής»

bet365

Ο Υπουργός Επικρατείας προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με τις ποινές που θα υπάρχουν για την περίπτωση πολυϊδιοκτησίας με αφορμή την υπόθεση των ΠΑΟΚ - Ξάνθη.
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είπε στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ1:
Τις φερόμενες σχέσεις με επιχειρηματίες που βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου και την Κυβερνητική παρέμβαση: Δεν υπάρχουν γραμμάτια. Για πρώτη και μόνη φορά υπάρχει μία Κυβέρνηση που αναλαμβάνει το πολιτικό ρίσκο. Νωρίτερα δεν υπήρχε η πολιτική βούληση. Δεν υπήρχαν οι τομές. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες για την χειραγώγηση, τη βία και άλλα θέματα.
Φτάσαμε σε ένα σημείο που εξαιτίας της ανοχής που έχει επιδειχθεί τα προηγούμενα χρόνια υπάρχει ένας διχασμός της χώρας. Αυτό οδήγησε την Κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα. Αυτή ήταν η πυροσβεστική παρέμβαση για να κατευνάσει τα πνεύματα.
Τις δηλώσεις που έκανε περί αφαίρεση βαθμών σε κάθε ματς για τις ομάδες που έκανε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ: Κοιτάξτε να δείτε. Είναι απλά πράγματα. Είναι σαφές το πλαίσιο. Όχι δεν ειπώθηκε αυτό. Το πλαίσιο είναι εξαιρετικό αυστηρό. Εφόσον διαπιστωθεί πολυϊδιοκτησία και η Εφέσεων της ΕΠΟ θα το κρίνει. Τότε θα αφαιρούνται πέντε έως δέκα βαθμοί. Σε συμμόρφωση από την δικαστική απόφαση θα πρέπει οι παραβάτες να συμμορφώνονται.
Εάν δεν αναιρεθεί η πολυϊδιοκτησία τότε θα επανέρχεται η δικαιοσύνη και θα επιβάλλει ποινές. Δεν θα είναι σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρόκειται για αφαίρεση βαθμών ανά παιχνίδι. Εάν δεν υπάρχει συμμόρφωση θα υπάρχει νέα ποινή. Σε περίπτωση που δεν συμμορφώνονται είναι προφανές και σαφές ότι θα υπάρχει επανάληψη της ποινές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα