Ατρόμητος: Έφτασε ο Ραμπέλο, τελειώνει την Τρίτη

Ατρόμητος: Έφτασε ο Ραμπέλο, τελειώνει την Τρίτη

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Έφτασε ο Ραμπέλο, τελειώνει την Τρίτη

bet365

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρόμητου βρίσκεται ο Μπράιαν Ραμπέλο από την Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του.

Έτοιμος να ολοκληρώσει την τελευταία του χειμερινή μεταγραφή είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έφεραν στην Ελλάδα τον Μπράιαν Ραμπέλο, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά κι αν δεν υπάρξει κάποιο τρομερό απρόοπτο να ανακοινωθεί για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από την στιγμή που έγινε γνωστή η προφορική συμφωνία του Χιλιανού πρώην ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης, υπήρξαν ομάδες που προσπάθησαν να μπουν... σφήνα, ωστόσο ο ίδιος και ο μάνατζέρ του είχαν δεσμευτεί στους Περιστεριώτες κι έκλεισαν πριν καν ανοίξει οποιαδήποτε άλλη πόρτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα