Ολυμπιακός: Οι όροι της συμφωνίας για τον Εμρέ Μορ

Ολυμπιακός: Οι όροι της συμφωνίας για τον Εμρέ Μορ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι όροι της συμφωνίας για τον Εμρέ Μορ

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από τα χρήματα που έδωσε για τον δανεισμό του παίκτη σε Θέλτα και Γαλατά (για την διακοπή του δανεισμού του) έχει κάνει συγκεκριμένη συμφωνία για τον Μορ.

Κύπελλο Ελλάδας με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Για την συμφωνία αυτή η Γαλατά θα εισπράξει 410.000 ευρώ ενώ ο Ολυμπιακός πληρώνει και την Θέλτα για να φτάσει έτσι το ποσό του δανεισμού κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα η Θέλτα έχει ορίσει συγκεκριμένα δεδομένα για το deal με τον Ολυμπιακό, κάτι που το ανέφερε και στην ανακοίνωσή της. Με βάση συγκεκριμένα κριτήρια και στόχους η οψιόν γίνεται υποχρεωτική. Ένα πολύ βασικό κριτήριο είναι ο αριθμός συμμετοχών του Τούρκου διεθνούς εξτρέμ.
Σε περίπτωση που ο Εμρέ Μορ παίξει το λιγότερο τα μισά από τα επόμενα ματς τότε η οψιόν πρέπει να ενεργοποιηθεί. Η Θέλτα θα έχει ένα ποσοστό μεταπώλησης σε μία τέτοια περίπτωση που μπορεί να ξεπερνά το 10% ενώ η ρήτρα κατά άλλες πηγές είναι στα 4 και πλέον εκατ. ευρώ και σύμφωνα με άλλες στα 6.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα