Ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου στη Super League; (poll)

Gazzetta team
Ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου στη Super League; (poll)

bet365

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε και το gazzetta.gr σας καλεί να ψηφίσετε την καλύτερη από μία 20άδα μεταγραφών που πραγματοποίησαν οι ομάδες της Super League.

Το νήμα της μεταγραφικής περιόδου «κόπηκε» το βράδυ της 31η Ιανουαρίου με τις ομάδες της Super League να ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ενισχύθηκαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν στην απόκτηση των Καφού και Μορ και τους «κιτρινόμαυρους» να... κλέβουν την παράσταση με την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. Ο Ολυμπιακός επίσης είδε τον Χασάν να επιστρέφει στο ρόστερ του, ενώ η ΑΕΚ νωρίτερα μέσα στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Γενάρη έφερε και τον Σιμάνσκι.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει νωρίτερα τις κινήσεις του φέρνοντας τους Ανουάρ, Νάγκι και Αγιούμπ, καθώς και τον Καρλίτος, ο οποίος βέβαια θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη σεζόν (και γι' αυτόν τον λόγο το όνομά του δεν βρίσκεται στο poll που ακολουθεί).

Ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε σε κάποια απόκτηση ποδοσφαιριστή, όπως και ο Πανιώνιος. Ο Άρης απέκτησε μόνο τον Ντουρμισάι καθώς στη συνέχεια του επιβλήθηκε η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA.

Αλλά και οι... μικροί της Super League έκαναν τις κινήσεις τους. Ανάμεσα σε αυτές που ξεχωρίζουν είναι του Μπιανκόνι στη Λαμία, του Ντέλετιτς στον Αστέρα Τρίπολης, του Κάσες στον Βόλο, του Πο στον Ατρόμητο, του Ντάουντα στον Παναιτωλικό και του Μάρκοβιτς στην ΑΕΛ.

Στο gazzetta.gr επιλέξαμε 20 από τις μεταγραφές στις οποίες προχώρησαν οι ομάδες της Super League στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σας καλούμε να ψηφίσετε ποια θεωρείτε καλύτερη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα