Ολυμπιακός: Το βράδυ στην Ελλάδα ο Μορ

Ολυμπιακός: Το βράδυ στην Ελλάδα ο Μορ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το βράδυ στην Ελλάδα ο Μορ

bet365

Ο Εμρέ Μορ έρχεται το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα προκειμένου να οριστικοποιήσει τον δανεισμό του στην ομάδα του Ολυμπιακού από την Θέλτα.
Ο Μορ έρχεται με πτήση από την Κωνσταντινούπολη. Θα βρίσκεται το βράδυ στην Αθήνα (στις 21.30 θα φτάσει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος") για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό ως αντί-Ποντένσε. Θα γίνει διακοπή του δανεισμού του από την Γαλατά για να κλείσει ως δανεικός με οψιόν στον Ολυμπιακό από την Θέλτα. Η ρήτρα του αναμένεται να μπει στα 6 εκατ. ευρώ.
O Εμρε Μορ φέτος έχει 17 συμμετοχές με την Γαλατά σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει σκοράρει, ούτε έχει δώσει κάποια ασίστ και τα 4 ματς ήταν στο Champions League κόντρα σε Μπριζ (2 φορές), Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Δανία και αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες της Λιούνγκμπι και της Νόρτζελαντ. Είχε αγωνιστεί και στις μικρές Εθνικές της Δανίας πριν γίνει διεθνής στην ανδρών της Τουρκίας. Ο 22χρονος παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης και έχει αρκετές ομοιότητες με τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα