Ολυμπιακός: Επίσημος ο δανεισμός του Κούτρη στην Μαγιόρκα (pic)

Ολυμπιακός: Επίσημος ο δανεισμός του Κούτρη στην Μαγιόρκα (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επίσημος ο δανεισμός του Κούτρη στην Μαγιόρκα (pic)

bet365

Η Μαγιόρκα επισημοποίησε μέσω του Instagram της τον εξάμηνο δανεισμό του Λεονάρντο Κούτρη, με τον Έλληνα μπακ να στέκεται στον ρόλο του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Η Μαγιόρκα έδωσε επίσημη μορφή στον δανεισμό του Κούτρη για διάστημα έξι μηνών από τον Ολυμπιακό. Από την Ισπανία γινόταν λόγος για κόστος 1.5 εκατ. ευρώ ενώ επρόκειτο να μπει και οψιόν.

Ο ίδιος ο διεθνής αριστερός μπακ στις πρώτες του δηλώσεις σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Ξέρω πολύ καλά τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Είναι ένας μεγάλος και ιστορικός παίκτης της ομάδας και μου είπε ότι πηγαίνω σε ένα σπουδαίο σωματείο».

A post shared by RCD MALLORCA OFICIAL (@rcdmallorcaoficial) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα