Παναθηναϊκός για Άσλεϊ Γουίλιαμς!

Παναθηναϊκός για Άσλεϊ Γουίλιαμς!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός για Άσλεϊ Γουίλιαμς!

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 35χρονο διεθνή στόπερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς!

Ίντερ - Φιορεντίνα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Τσάβι Ρόκα κινείται από τώρα για το καλοκαίρι, κάτι που φανερώνει και η απόκτηση του Καρλίτος! Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» κοιτάζει για έτοιμες λύσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα σε όλες τις γραμμές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, οι «πράσινοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Άσλεϊ Γουίλιαμς. Toν 35χρονο διεθνή Ουαλό στόπερ, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια με την φανέλα των Σουίνσι, Έβερτον και Στόουκ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπρίστολ Σίτι και όπως αναφέρει το BBC, το «τριφύλλι» θέλει τον παίκτη, όπως και η Αντάλιασπορ από την Τουρκία αλλά και η DC United από τις ΗΠΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα