Πιαλόγλου: «Αυτή η γνωμοδότηση δεν θα περάσει, αυτοί θα χώριζαν την Ελλάδα στα δύο»

Gazzetta team
Πιαλόγλου: «Αυτή η γνωμοδότηση δεν θα περάσει, αυτοί θα χώριζαν την Ελλάδα στα δύο»

bet365

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου τοποθετήθηκε πάνω στην εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας.

Η ΕΕΑ εισηγήθηκε τον υποβιβασμό τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την Ξάνθη, με τους «Ακρίτες» να αντιδρούν με αυτήν την εισήγηση.

Συγκεκριμένα στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ξάνθης, ο πρόεδρος Αριστείδης Πιαλόγλου υποστήριξε πως αυτή η γνωμοδότηση δεν θα περάσει, τονίζοντας πως αυτοί που έβγαλαν αυτήν την εισήγηση θα ήταν ικανοί να χωρίσουν ακόμα και την Ελλάδα στα δύο.

«Δεν θα περάσει αυτή η γνωμοδότηση. Ευτυχώς που είναι γνωμοδότηση και όχι απόφαση. Φανταστείτε να αποφάσιζαν αυτοί οι άνθρωποι, θα χώριζαν την Ελλάδα στα δύο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πιαλόγλου.

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης είπε: "Είμαστε ενωμένοι, η θέλησή μας διπλασιάζεται μετά από όσα συμβαίνουν, θέλουμε να κερδίσουμε και μέσα και έξω από το γήπεδο, καλώ τον κόσμο της Ξάνθης στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία να σταθεί στο πλάι μας, είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό μας δυναμώνει"!

Ο Χρήστος Λισγάρας τόνισε:"Είμαστε μια οικογένεια, όλοι μαζί και απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν έχουμε να πούμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση του συλλόγου μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας που μοιάζει με "γολγοθάς", σαν μια οικογένεια, με δύναμη και πίστη, σαν μια γροθιά"!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα