Σκόνδρας: «Δεν θα ήθελα να μαρκάρω τον Ακπομ...»

Gazzetta team
Σκόνδρας: «Δεν θα ήθελα να μαρκάρω τον Ακπομ...»

bet365

Ο αμυντικός της Λαμίας εκθείασε τόσο τον φορ του ΠΑΟΚ όσο και τον Μίσιτς, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων
Για το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας στο Metropolis, όπου ο αμυντικός της Λαμίας και πρώην των Θεσσαλονικιών, εκθείασε τους Ακπομ, Μίσιτς.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: « Είμαστε πολύ καλά, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον Παναιτωλικό, αν και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο γιατί έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε».
Την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει σοβαρότητα στα παιχνίδια του, έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και όλα είναι ανοιχτά».
Αν υπάρχει κάποιος από τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ που είναι ο πιο επικίνδυνος: «Όλοι οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνοι, γιατί έχουν όλοι ποιότητα στο παιχνίδι τους. Ο παίκτης που δεν θα ήθελα να μαρκάρω, είναι ο Άκπομ γιατί έχει φυσικά προσόντα και είναι γρήγορος και δυνατός. Τον Σφιντέρσι θα τον χαρακτήριζα killer όταν είναι στην περιοχή».
Τον Μίσιτς: «Με έχει εντυπωσιάσει πολύ αυτός ο παίκτης, παίζει με πολύ μυαλό και όλα περνάνε από τα πόδια του, θέλει πολύ προσοχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα