Ολυμπιακός: Η πίεση του Χασάν να γυρίσει μπορεί να φέρει εξελίξεις

Ολυμπιακός: Η πίεση του Χασάν να γυρίσει μπορεί να φέρει εξελίξεις

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πίεση του Χασάν να γυρίσει μπορεί να φέρει εξελίξεις

bet365

Ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός συνεχίζει να πιέζει για να γυρίσει στην ομάδα του Ολυμπιακού, κάτι που μπορεί να επιφέρει εξελίξεις επί του θέματός του.

Ο διεθνής Αιγύπτιος φορ, Χασάν, όπως έχετε ήδη διαβάσει φέρεται να έχει εκφράσει την προτίμησή του στον Ολυμπιακό, δείχνοντας επιθυμία να γυρίσει στο Λιμάνι. Ο Αχμέντ Χασάν συνεχίζει να ασκεί πρέσινγκ για να επιστρέψει στους Πειραιώτες και να συνεργαστεί έτσι με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο 26χρονος άσος δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος στην Μπράγκα και είχε βγάλει τραυματισμό, όμως έχει επανέλθει.

Φέτος είχε 7 αναμετρήσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ. Πέραν του ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν... σύμμαχο τον παίκτη το συμβόλαιό του με τον πορτογαλικό σύλλογο εκπνέει φέτος. Έτσι αυτή η διάθεση - επιθυμία του Χασάν μπορεί να φέρει εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα