Βαλμπουενά: «Να δίνω την τελική πάσα και όχι να σκοράρω»

Gazzetta team
Βαλμπουενά: «Να δίνω την τελική πάσα και όχι να σκοράρω»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σκόραρε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη και στις δηλώσεις του ανέφερε πως αυτό που θέλει είναι να κερδίζει η ομάδα του, ενώ προτιμά το να δίνει ασίστ σε συμπαίκτες του.

Ο Γάλλος μιλώντας μετά το 4-2 επί του Άρη ανέφερε στην κάμερα της NOVA: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι έχω επιστρέψει από τον τραυματισμό και είμαι καλά. Αυτό που θέλω είναι να βλέπω την ομάδα να κερδίζει. Αν μπορώ να βοηθήσω και εγώ τότε αυτό με κάνει διπλά ευτυχισμένο».

Για το γκολ που πέτυχε: «Πάντα στην καριέρα μου επιμένω και το λέω. Προτιμώ να είμαι αυτός που δίνει την τελική πάσα παρά αυτός που σκοράρει».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε χάσει βαθμούς απέναντι σε μικρότερες ομάδες. Πρέπει να προσέξουμε με τον ΟΦΗ και να πάμε χωρίς απώλειες στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ».

Για την συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί: «Δουλεύουμε πολύ καλά με τον Ελ Αραμπί. Θέλω να είμαι αυτός που δίνει την ασίστ όταν σκοράρει. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα