Υπόθεση «ΠΑΟΚ - Ξάνθη»: «ΠΑΟΚ και Ξάνθη δεν απάντησαν σε τίποτα επί της ουσίας»

Δημήτρης Τομαράς
Υπόθεση «ΠΑΟΚ - Ξάνθη»: «ΠΑΟΚ και Ξάνθη δεν απάντησαν σε τίποτα επί της ουσίας»

bet365

Το αρμόδιο επιτελείο του Ολυμπιακού που χειρίζεται την υπόθεση των ΠΑΟΚ - Ξάνθης θεωρεί πως από την μεριά των δύο αυτών συλλόγων δεν απαντήθηκε τίποτα επί της ουσίας αλλά και στα σοβαρά οικονομικά θέματα.

Το επιτελείο των Πειραιωτών νιώθει δικαιωμένο και σίγουρο για την υπόθεση των ΠΑΟΚ - Ξάνθης και σημείωνε πως επί της ουσίας δεν απαντήθηκε τίποτα από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές και στην ουσία των καταγγελιών - κατηγοριών αλλά και στα πλέον σοβαρά οικονομικά ζητήματα. Στάθηκε μάλιστα στο γεγονός πως το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, απευθυνόμενη προς στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και το γιατί δεν έχουν κάνει μηνύσεις ή να στείλουν έστω εξώδικο με την απάντηση να είναι πως υπάρχει χρόνος.

Με βάση όσα διέρρευσαν από μέρους των ανθρώπων του Ολυμπιακού η Μαρούπα τους είπε πως έπρεπε ήδη να είχαν κινηθεί νομικά επί των κατηγοριών. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως η ΕΕΑ μπορεί να πάρει μία απόφαση που να είναι ένα ηχηρό και ξέκαθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση αλλά και πως μπορεί να είναι και να αποδειχθεί μία εξαιρετικά σημαντική απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα