Υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Κατέρρευσαν οι καταγγελίες Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία»

ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ

Υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Κατέρρευσαν οι καταγγελίες Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία»

Υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Κατέρρευσαν οι καταγγελίες Ολυμπιακού για  πολυιδιοκτησία»

Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας που αφορούσε το συγκεκριμένο ζήτημα, από τον ΠΑΟΚ τονίζουν πως «Κατέρρευσαν οι θέσεις του Ολυμπιακού για το θέμα της πολυιδιοκτησίας».

Για περισσότερες από τρεις ώρες τα μέλη της ΕΕΑ εξέταζαν το θέμα που αφορούσε την πολυϊδιοκτησία μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ, μετά τις σχετικές καταγγελίες από πλευράς Ολυμπιακού.

Η Επιτροπή και τα μέλη της άκουσαν όλα τα νομικά επιχειρήματα που κατατέθηκαν από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρη πως δεν υπάρχει η παραμικρή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Οι «ασπρόμαυροι» αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επισημαίνουν ότι παρά την επιμονή του προέδρου της ΕΕΑ, Νικολάου Τζουλάκη, το ρόλο του οποίου χαρακτηρίζουν «ύποπτο», να βρεθεί κάποια σύνδεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη της με την Ξάνθη, κάτι τέτοιο δεν προέκυψε.

Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κάνουν λόγο για «κατάρρευση των μυθευμάτων του Ολυμπιακού».

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και όλων όσων αναφέρθηκαν από τις εμπλεκόμενες πλευρές, δεν προέκυψε οποιαδήποτε σχέση μεταξύ της ΠΑΕ Ξάνθης και οποιασδήποτε εταιρίας που συνδέεται είτε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είτε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Σ’ ότι αφορά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για τη μετοχική σύνθεση της «Dimera», είναι γνωστό από το 2012 όταν και προέκυψε η εμπλοκή της οικογένειας Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ότι το 91% των μετοχών της εταιρίας ανήκουν στο Γιώργο Σαββίδη και το υπόλοιπο 9% στη σύζυγος του Ιβάν Σαββίδη.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet