Μεριά: «Εάν προκύψει καλή πρόταση για μένα και τον Ολυμπιακό θα δούμε, αλλιώς θα μείνω»!

Δημήτρης Τομαράς
Μεριά: «Εάν προκύψει καλή πρόταση για μένα και τον Ολυμπιακό θα δούμε, αλλιώς θα μείνω»!

bet365

Ο Γιασίν Μεριά μιλώντας στο περιθώριο του αγώνα με την Καλαμάτα στάθηκε και στο μέλλον του αλλά και στο come back του Κώστα Φορτούνη, αρχηγού του Ολυμπιακού! Τι είπε για τον στόχο του πρωταθλήματος.

Είναι μες στα πρόσωπα των ημερών και ένας παίκτης με πιθανότητα να πάρει μεταγραφή. Ο Γιασίν Μεριά μίλησε στην μεικτή ζώνη μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα για τον ίδιο, τον Φορτούνη αλλά και το πρωτάθλημα.

Ο Τυνήσιος στάθηκε και στο γεγονός ότι έπαιξε στο κέντρο, θέση που δεν είναι φυσικά η κλασική του (παρότι στο παρελθόν είχε παίξει χαφ). Αρχικά επισήμανε πως «ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήταν τόσο δύσκολο για εμάς διότι είχαμε κερδίσει το πρώτο ματς. Προσωπικά έπαιξα σε μία νέα και διαφορετική θέση για μένα. Πήγε καλά το ματς όμως»,

Για το come back του Φορτούνη ο Μεριά σημείωσε πως «ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και πολύ σημαντικό που γύρισε ο Φορτούνης μετά από σχεδόν έξι μήνες από τον τραυματισμό του. Έχει πετύχει πολλά στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».

Στο μυαλό του διεθνούς μπακ οι στόχοι του συλλόγου είναι ξεκάθαροι: «Είναι πολύ σπουδαίο για εμάς το να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι το τι θα κάνουμε και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να πάμε και στον τελικό του Κυπέλλου και να νικήσουμε».

Σχετικά με το μέλλον του μετά και από σχετική ερώτηση και του Gazzetta ο Μεριά έκανε τη... ντρίμπλα του σε αντίθεση με τις τελευταίες χρονικά δηλώσεις του, που βέβαια δεν είναι και δεδομένο πως έχουν γίνει έτσι: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι με απόλυτη βεβαιότητα. Είμαι εδώ και δουλεύω και προσπαθώ. Είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι αφοσιωμένος εδώ. Θέλω και προσπαθώ να έχω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο για την κατάσταση.

Εάν προκύψει κάποια καλή πρόταση και μία ομάδα που να καλύπτει εμένα και τον Ολυμπιακό θα δούμε. Εάν είναι κάτι που όμως να καλύπτει όλες τις πλευρές και να είναι πολύ καλό για μένα. Αλλιώς θα μείνω».

Όσο για το κατά πόσον θα ήταν ιδανικό να συνεχίσει στον Ολυμπιακό με δεδομένο ότι δεν παίζει τόσο πια είπε πως «εάν μείνω ναι έμεινα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα μείνω και θα περιμένω τις ευκαιρίες μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα