Ξάνθη: Στρέφει την προσοχή της στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ξάνθη: Στρέφει την προσοχή της στον Παναθηναϊκό

bet365

Η Ξάνθη μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι Ακρίτες μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη στο Κύπελλο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τους «πράσινους» την Κυριακή. Η προσοχή πλέον όλων είναι στραμμένη σε αυτό το ματς, έπειτα από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το πρωινό της Τετάρτης και ακολούθησαν το πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου με τον Άρη, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις έντασης και τακτική.

Ο Γιώργος Παράσχος για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου λόγω καρτών Χρήστου Λισγάρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα