Ρόσι στο gazzetta.gr: «Χαίρομαι που πάει στον Παναθηναϊκό ο Νάγκι, τον υπολογίζω στην εθνική Ουγγαρίας»

Ρόσι στο gazzetta.gr: «Χαίρομαι που πάει στον Παναθηναϊκό ο Νάγκι, τον υπολογίζω στην εθνική Ουγγαρίας»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ρόσι στο gazzetta.gr: «Χαίρομαι που πάει στον Παναθηναϊκό ο Νάγκι, τον υπολογίζω στην εθνική Ουγγαρίας»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι μίλησε στo gazzetta.gr για τον Ντομινίκ Νάγκι και το πόσο τον υπολογίζει, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντομινίκ Νάγκι αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκό μετά τον ερχομό του 25χρονου, μαροκινής καταγωγής Ισπανού χαφ Ανουάρ Τουχαμί από την Βαγιαδολίδ με την μορφή δανεισμού.

Ο Ούγγρος διεθνής έχει καταγράψει στην τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Λέγκαι 9 συμμετοχές και 1 γκολ, ωστόσο τελευταία φορά αγωνίστηκε με τον πολωνικό σύλλογο στις 28 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Λέγκια Γκντανσκ.

Οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν με δανεισμό τον 24χρονο εξτρέμ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ η οψιόν αγοράς θα αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για την αξία του Νάγκι, τονίζοντας πως τον υπολογίζει στην εθνική ομάδα. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως ο Μαγυάρος θα συνεχίσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο «τριφύλλι» την καριέρα του.

«Είμαι χαρούμενος που συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο όπως συνέβαινε τα περασμένα χρόνια και δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας, όπως για παράδειγμα κάνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, αλλά είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα και πολύ σημαντική ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ καλό για τον Νάγκι γιατί θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό και θα ξαναβρεί τον ρυθμό του».

Στη συνέχεια ο 55χρονος προπονητής αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του 24χρονου εξτρέμ.

«Ο Ντομινίκ Νάγκι αγωνίζεται ως εξτρέμ και μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές. Επίσης μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά νομίζω πως του ταιριάζει καλύτερα η θέση του εξτρέμ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δουλεύει πολύ και τρέχει στον αγωνιστικό χώρο. Έχει πολύ καλή σέντρα και μπορεί να μαρκάρει. Νομίζω είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο, αλλά και τον Παναθηναϊκό».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr πως υπολογίζει κανονικά τον Νάγκι και η μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του.

«Ασφαλώς και βρίσκεται πάντα στα πλάνα μου ο Νάγκι. Τον υπολογίζω για την εθνική Ουγγαρίας. Απλά στα τελευταία ματς δεν τον κάλεσα γιατί δεν είχε χρόνο συμμετοχής στη Λέγκια. Νομίζω πως εάν συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό αυτό θα αλλάξει. Θα έχω έτσι την ευκαιρία να τον καλέσω ξανά στην εθνική Ουγγαρίας δίνοντας του περισσότερο χρόνο. Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και νομίζω πως ο Νάγκι στον Παναθηναϊκό θα δείξει την αξία του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα