Ροζ: «Είναι καταστροφή αυτό που έγινε»

Ροζ: «Είναι καταστροφή αυτό που έγινε»

Ροζ: «Είναι καταστροφή αυτό που έγινε»

Ο Λίντσεϊ Ροζ στάθηκε στο ρατσιστικό επεισόδιο εις βάρος του Αμπού Μπα αλλά και στη στάση του διαιτητή Καραντώνη.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός του Άρη είπε ότι… «είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Σ’ αυτό που συνέβη ήμασταν μόνοι μας γιατί ο διαιτητής δεν έκανε το παραμικρό. Και ήμασταν έξαλλοι μέχρι το τέλος γιατί περιμέναμε άλλη αντίδραση. Του είπα ότι πρέπει να βοηθήσεις, να κάνεις κάτι και μου είπε «γιατί πάντα εγώ;». Του είπα ότι σ’ αυτό το πράγμα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όλα τα μέλη της οικογένειάς μου είναι μαύροι. Είμαι πολύ λυπημένος και θλίβομαι μ’ αυτό που έγινε».

Ρωτήθηκε για το αν είχε ζήσει στο παρελθόν αντίστοιχο επεισόδιο. «Δεν έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο, μας είπαν ότι έχει ξαναγίνει εδώ, οπότε ίσως περιορίζεται σ’ αυτό το γήπεδο. Δεν αφορά επίσης όλο τον κόσμο, αλλά αυτούς τους 20-30. Πρέπει να το φτιάξουμε αυτό για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν σκέτη καταστροφή», απάντησε.

Στο σχόλιό του για τον αγώνα, είπε: «Είναι ένα καλό αποτέλεσμα δεδομένης της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου ο οποίος ήταν πραγματικά πολύ κακός. Με αυτές τις συνθήκες, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν καλό για μας».