Τσιμίκας: Αποφασισμένοι στη Νάπολι για την απόκτησή του

Gazzetta team
Τσιμίκας: Αποφασισμένοι στη Νάπολι για την απόκτησή του

bet365

Νέο ιταλικό δημοσίευμα αναφέρεται στην εισήγηση που έχει γίνει στο αφεντικό της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκια και τα περιθώρια που θέλει να εξαντλήσει ο Ντε Λαουρέντις για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Η Corriere dello Sport κάνει νέα αναφορά στον Κώστα Τσιμίκα και τις «ματιές» των «παρτενοπέι» που θέλουν απαραίτητα έναν ποδοσφαιριστή για την αριστερή πτέρυγα με τα χαρακτηριστικά του Έλληνα φουλ μπακ.

«Το σωστό προφίλ με προοπτικές για το μέλλον» χαρακτηρίζεται ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών και όπως αναφέρει το ιταλικό Μέσο, «ο Τσιμίκας θα προστεθεί με τον Ντέμε και πιθανότατα τον Λομπότκα, σε ένα γκρουπ παικτών από το οποίο αποχώρησαν οι Τονέλι (δανεικός στην Σαμπντόρια), Τσιτσιρέτι και Τουτίνο (και οι δύο στην Έμπολι)».

Πάντως, φιλοξενείται και μια ατάκα του Φρανσουά Μοντεστό, επικεφαλής σκάουτ του Ολυμπιακού, που δηλώνει ότι: «Δεν έχει πρόθεση ο Ολυμπιακός να παραχωρήσει τον παίκτη...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα