NOVA: «Επιβάλαμε ρήτρες στον Βόλο, να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη»

NOVA: «Επιβάλαμε ρήτρες στον Βόλο, να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη»

Gazzetta team
NOVA: «Επιβάλαμε ρήτρες στον Βόλο, να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη»

bet365

Το συνδρομητικό κανάλι πέρασε στην...αντεπίθεση και έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τους «νεοφώτιστους»
Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα του Βόλου με τη NOVA, καθώς μετά (και) την πρόσφατη τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου, το συνδρομητικό κανάλι έκανε γνωστό πως τόσο επέβαλε ρήτρες στην ομάδα με αφορμή τα όσα αναφέρει ο Δήμαρχος της πόλης και εκπρόσωπός της, όσο και την καλεί να βρει την επόμενη τηλεοπτική της στέγη.
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ NOVA
Η Nova δεν άφησε αναπάντητες τις τελευταίες δηλώσεις του μεταφραστή και «εκπροσώπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» και επέβαλε τις προβλεπόμενες, από την μεταξύ τους σύμβαση, ρήτρες.
Παρά το γεγονός ότι ο «εκπρόσωπός της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» ήταν αυτός που το καλοκαίρι του 2019 διαπραγματεύτηκε εκ μέρους της ΠΑΕ την σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την Nova ώστε να μην παραμείνει η ΠΑΕ τηλεοπτικά «άστεγη», στη συνέχεια με συνεχόμενες δηλώσεις του στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρεται συνεχώς εναντίον της, με εντελώς δυσμενείς και προφανώς δυσφημιστικές αναφορές.
Παράλληλα, καθώς οι συνεχιζόμενες προσβλητικές και μειωτικές για την εταιρεία δηλώσεις του «εκπροσώπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» καθιστούν επιζήμια την συνέχιση της συνεργασίας τους, η Nova καλεί την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος να αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη, όπως εξάλλου έχει προ πολλού «απειλήσει» ότι θα κάνει ο «εκπρόσωπός» της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα