Στο προσκήνιο ξανά ο Τάνκοβιτς για ΑΕΚ

Στο προσκήνιο ξανά ο Τάνκοβιτς για ΑΕΚ

Gazzetta team
Στο προσκήνιο ξανά ο Τάνκοβιτς για ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς της Χάμαρμπι έπειτα από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Τζένοα.

Τον Νοέμβριο οι Σουηδοί είχαν αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 24χρονο Σουηδοβόσνιο εξτρέμ της Χάμαρμπι, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς είχε ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Τάνκοβιτς, ωστόσο στη συνέχεια η «σφήνα» της Τζένοα άλλαξε τα δεδομένα.

Η ιταλική ομάδα είχε φτάσει σε συμφωνία με τη Χάμαρμπι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο και είχε δώσει τα χέρια και με τον ίδιο τον παίκτη. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή στον σύλλογο της Γένοβας αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν το deal και η μεταγραφή «ναυάγησε», κάτι μάλιστα που είχε κάνει έξαλλη τη Χάμαρμπι.

Ο Τάνκοβιτς παραμένει στη σουηδική ομάδα, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να συζητήσει με ομάδα της αρεσκείας του καθώς μένει ελεύθερος σε έξι μήνες. Η ΑΕΚ έχει επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεσή του, ωστόσο για να τον αποκτήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά και τη Χάμαρμπι.

Παρότι το συμβόλαιό του Τάνκοβιτς λήγει σε έξι μήνες, η Χάμαρμπι είναι διατεθειμένη να του προτείνει νέο συμβόλαιο καθώς αποτέλεσε τον καλύτερό της παίκτη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Σουηδία. Ο ίδιος ο Τάνκοβιτς πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα