Τερεζόπουλος: «Ο Ντουρμισάι είναι περήφανος και δουλευταράς»

Τερεζόπουλος: «Ο Ντουρμισάι είναι περήφανος και δουλευταράς»

Gazzetta team
Τερεζόπουλος: «Ο Ντουρμισάι είναι περήφανος και δουλευταράς»

bet365

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ανέφερε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Φιορίν Ντουρμισάι κατά την εποχή της συνύπαρξής τους στον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του Φιορίν Ντουρμισάι στην Κ20 του Πανιωνίου παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον 23χρονο επιθετικό. «Εγώ υποδέχθηκα τον Ντουρμισάι ως προπονητής της δεύτερης ομάδας. Είναι ένα φιλόδοξο και φιλότιμο παιδί, δουλεύει πολύ, είναι αρκετά ταπεινός, έχει σεβασμό και αγωνιστικά πάντα διεκδικεί το καλύτερο. Μπορεί να βάλει ένα απίστευτο γκολ αλλά όπως συμβαίνει με αρκετούς παίκτες σ’ αυτή τη θέση μπορεί να χάσει κι ένα εύκολο. Γενικώς, έχει ωριμάσει πλέον και θεωρώ ότι δεν ήταν τυχαία μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Είδαμε εξάλλου ότι έπαιξε στην αρχή της σεζόν, δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους μετά δεν είχε συμμετοχή ή γιατί ο Ολυμπιακό τον έδωσε στην ομάδα του Βελγίου. Είναι παιδί το οποίο έχει την ωριμότητα να ακούσει και να ακολουθήσει αυτό που θα του πεις, έχει αυτοπεποίθηση και θεωρώ ότι ο Άρης του ταιριάζει. Γιατί είναι μια ομάδα η οποία δημιουργεί και παράγει ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα είναι πάντα κοντά στο γκολ γιατί όχι σκοράρει και να μην σκοράρει κιόλας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια θυμήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο αναδεικνύει και την ανθρώπινη περηφάνια του Ντουρμισάι.«Είναι παιδί ταπεινό και περήφανο. Θα σας πω ένα περιστατικό το οποίο με συγκλόνισε όταν ήμουν προπονητής στην Κ20 του Πανιωνίου. Τότε δεν υπήρχε η πολυτέλεια της παροχής νερών, τροφής ή φρούτων και είχα υποχρεώσει τους παίκτες να φέρνουν οι ίδιοι με αποκλειστικά γνώμονα να αποκτήσουν επαγγελματική νοοτροπία. Ο ποδοσφαιριστής, όταν δεν φέρνει μαζί του και δεν το παρατηρεί ο προπονητής, μετά το συνηθίζει. Ένα διάστημα ο Ντουρμισάι δεν έφερνε το μήλο ή την μπανάνα και για λόγους πειθαρχίας τον τιμωρούσα, αφήνοντάς τον έως και εκτός 18αδας. Όταν τον ρωτούσα, μου έλεγε ότι το είχε ξεχάσει. Λυπάμαι πραγματικά πολύ γιατί μετά από πολλούς μήνες έμαθα ότι δεν είχε χρήματα για να αγοράσει τα φρούτα και θα έπρεπε να το είχα καταλάβει τότε. Ήταν μια ιστορία η οποία με είχε συγκλονίσει. Είναι περήφανος, δεν ζήτησε από κανέναν το παραμικρό και παρότι οι παίκτες συνηθίζουν να λένε μια δικαιολογία, ο Φιορίν δεν είπε τίποτε. Κι όμως με τη δουλειά του και μόνο έφτασε σ’ αυτό το σημείο».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να ταιριάξει με τον Μπράουν Ιντέγε, σε ρόλο πίσω από τον Νιγηριανό επιθετικό, απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι κλασικό φορ και πριν την προηγούμενη σεζόν θα σας έλεγα ότι δεν θα μπορούσε να παίξει έναν ρόλο πίσω από τον σέντερ φορ. Ωστόσο, πέρυσι μας έδειξε ότι βλέπει γήπεδο, μπορεί να μοιράσει ασίστ και υπό συνθήκη μπορεί να διαδραματίσει αυτόν τον ρόλο αν και ο Άρης έχει πιο κατάλληλους παίκτες γι’ αυτή τη θέση γιατί δεν είναι το κλασικό δεκάρι. Γενικώς μπορεί να παίξει το 4-4-2 με τον Ιντέγε ή να καλύψει τη θέση του βασικού φορ που είναι και η καθαρή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα