Ολυμπιακός: «Θα απέχουμε από κάθε κουβέντα αν δεν γίνουν αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ»

Ολυμπιακός: «Θα απέχουμε από κάθε κουβέντα αν δεν γίνουν αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Θα απέχουμε από κάθε κουβέντα αν δεν γίνουν αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ»

bet365

Από τον Ολυμπιακό σχολίαζαν την απουσία τους από το Δ.Σ. της Super League ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να παρευρεθούν ξανά εκτός κι αν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το Δ.Σ. της Super League δεν είχε εκπροσώπους του Ολυμπιακού και της Λαμίας, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν πως σε περίπτωση που δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, τότε δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» σε οποιαδήποτε συζήτηση.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά: «θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πρόσθεταν μάλιστα πως: «όταν κάτι εξευτελίζεται σε τέτοιον βαθμό δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά εάν δεν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας του προβλήματος».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED