Παναθηναϊκός: Πιθανότερο σενάριο η παραμονή Μορλανές στην Βιγιαρεάλ

Παναθηναϊκός: Πιθανότερο σενάριο η παραμονή Μορλανές στην Βιγιαρεάλ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πιθανότερο σενάριο η παραμονή Μορλανές στην Βιγιαρεάλ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ψάχτηκε για την περίπτωση του Μανού Μορλανές, ωστόσο, ο παίκτης ενημερώθηκε πως θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στν Βιγιαριεάλ και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στo «κίτρινo υποβρύχιo»

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το βράδυ της Κυριακής η MARCA έφερε στο φως το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον δανεισμό του 20χρονου Ισπανού διεθνή μέσου, Μανού Μορλανές από την Βιγιαρεάλ. Το Τριφύλλι, όντως, ασχολήθηκε με την περίπτωσή του, ωστόσο, τα νέα από την Ισπανία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιβηρική, ο προπονητής του συλλόγου, Χαβιέ Καγιέχα, ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως ο χρόνος συμμετοχής του θα αυξηθεί άμεσα, καθώς μέχρι και σήμερα, ο Μορλανές είχε μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα και αυτός ήταν ο λόγος που αναζητούσε έναν δανεισμό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, για την οποία προφανώς και είναι ενήμεροι στον Παναθηναϊκό, η περίπτωση του Μορλανές μοιάζει να απομακρύνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα