Παναιτωλικός: Ανοιξε λογαριασμό ο Μουνιέ

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Ανοιξε λογαριασμό ο Μουνιέ

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, στο «ξεμούδιασμα» των «κυανοκίτρινων» με την ΑΕ Καραϊσκάκης (3-1)
Την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν είχαν σήμερα οι παίκτες του Παναιτωλικού, που αντιμετώπισαν την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Emileon σε προπονητικό δίτερμα. Τα «καναρίνια» επικράτησαν με 3-1 και όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στους νέους Μουνιέ, Κέβιν και Τζανακάκη. Ο πρώτος αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή, καθώς έδωσε με εκτέλεση κόρνερ την ασίστ στον Γιοβάνοβιτς ώστε να ανοίξει το σκορ στο 15' και με κεφαλιά-ψαράκι βρήκε δίχτυα στο 44', μετά από σέντρα του Κέβιν. Μάλιστα ο Γάλλος έπαιξε φορ σε 4-4-2, ενώ ο Κέβιν ήταν αριστερός μπακ και ο Τζανακάκης δεξιός χαφ.
Ο Σουηδός στράικερ διαμόρφωσε, στο 53', με απευθείας εκτέλεση φάουλ το μετέπειτα τελικό σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προσωρινά ισοφαρίσει στο 43' με τον Αλμπάνη.
Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε με τους εξής: Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Ταχάρ, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Λιάβας, Μουνιέ, Ντίας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γιαννακόπουλος (82’ Θεοδωρόπουλος), Τζανακάκης (58’ Γιαννιώτης), Γιοβάνοβιτς (82’ Μπακαδήμας), Λιάβας (82΄ Σκιαδάς), Κέβιν (58’ Παρράς), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Μιμίτο (82’ Φυτόπουλος), Ντουάρτε (82’ Μπελεβώνης), Μουνιέ (58’ Ρομάν), Μπαΐροβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα