Θεοδωρίδης για διαιτητές: «Δεν θα αφήσω να ασελγούν κατά του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης για διαιτητές: «Δεν θα αφήσω να ασελγούν κατά του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης με νέα δήλωσή του τόνισε πως «θα κάνω ότι μου επιτρέπει ο νόμος για να προασπίσω τα συμφέροντα του Ολυμπιακού»

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ στην οποία ζητούσε την άμεση δημοσιοποίηση των διαλόγων ανάμεσα στους διαιτητές για το ματς στο Βόλο. Μάλιστα γινόταν γνωστό πως αν αυτό δε γίνει μέσα σε 24 ώρες οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν νομικά. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης θα έκανε μηνύσεις στους διαιτητές.

Λίγο αργότερα ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε νέα δήλωση για το θέμα των διαιτητών.
«Έχω φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και δε θα αφήσω να ασελγούν πάνω στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θα κάνω ότι μου επιτρέπει ο νόμος για να προασπίσω τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Και να είναι σίγουροι τα 5 εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού ότι θα το επιτύχω. Το μόνο που τους ζητάω είναι να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό σε αυτές τις δύσκολες ώρες»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα