Λαμία: Φάκελος μεταγραφές

Δημήτρης Βέργος
Λαμία: Φάκελος μεταγραφές

bet365

Η Λαμία ολοκλήρωσε το 2019 με τον καλύτερο τρόπο και πλέον στοχεύει στη μεταγραφική της ενίσχυση για ένα εξίσου καλό 2020.

Η Λαμία στάθηκε όρθια και απέναντι στην ΑΕΚ, παίρνοντας την ισοπαλία και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2019 με τον καλύτερο τρόπο. Ο Άκης Μάντζιος άλλαξε ολοκληρωτικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Φθιώτιδας, η οποία κατάφερε με τον 50χρονο τεχνικό να μαζέψει 15 βαθμούς από τις αρχές Νοέμβρη και να βγει μια και καλή από τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Λαμία απέχει μάλιστα μόλις τρεις βαθμούς από την εξάδα, ωστόσο κανείς στην ομάδα δεν κοιτάει τα πλέι οφ καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά.

Ο τρόπος με τον οποίο φεύγει το 2019 για τη Λαμία ήταν εξαιρετικός και πλέον οι άνθρωποι που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό θα μπορούν να προχωρήσουν πιο άνετα στη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου. Στη Λαμία δεν βιάζονται και θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις, ωστόσο είναι συγκεκριμένες οι θέσεις που θέλει προσθήκες το σύνολο του Μάντζιου για να έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του.

Η Λαμία στοχεύει στην απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου, ενός εξτρέμ και ενός «δεκαριού». Είναι οι θέσεις στις οποίες έχει διαπιστωθεί εδώ και καιρό ότι θέλει ενισχύσεις και στο στρατόπεδο της ομάδας ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν λίστες με συγκεκριμένους στόχους.

Για «δεκάρι», όπως είναι γνωστό, η μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας ήταν η επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο, ωστόσο η Αλντοσίβι στην οποία αγωνίζεται ο 29χρονος Αργεντινός δεν είναι διατεθειμένη να ανάψει το πράσινο φως για να αποχωρήσει λόγω και των πολύ καλών εμφανίσεων που πραγματοποιεί.

Για τα εξτρέμ ψηλά στη λίστα της Λαμίας είναι ο Μίλος Ντέλετιτς. Ο 26χρονος Σέρβος είναι φανερό ότι δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ και είναι πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, με τη Λαμία να... περιμένει στη γωνία. Φυσικά το θέμα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα «θέλω» του ίδιου του Ντέλετιτς.

Όσον αφορά την ενίσχυση στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, υπάρχουν μέχρι στιγμής τέσσερις με πέντε περιπτώσεις ξένων χαφ που έχουν προταθεί στη Λαμία. Από αυτές τις περιπτώσεις θα προκύψει ο εκλεκτός με τις επιλογές τη δεδομένη στιγμή να εξετάζονται από τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα