Μαρτίνς: «Πιστεύουμε στην πρόκριση με Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός αξίζει τους τίτλους και θα τους πάρει»!

Μαρτίνς: «Πιστεύουμε στην πρόκριση με Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός αξίζει τους τίτλους και θα τους πάρει»!

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Πιστεύουμε στην πρόκριση με Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός αξίζει τους τίτλους και θα τους πάρει»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του σε πολιτικό έντυπο στάθηκε στην Ευρώπη και τους στόχους που έχει θέσει και πρέπει να υλοποιήσει εντός των ελληνικών συνόρων ο Ολυμπιακός.
Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά είπε μεταξύ άλλων για:
Τα ματς με την Άρσεναλ: Μπορεί όλος ο κόσμος να θεωρεί πως το φαβορί είναι ξεκάθαρα η Άρσεναλ, όμως η αλήθεια είναι πως και εμείς πιστεύουμε στην πρόκριση. Έχουμε ήδη αποδείξει ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί μέσα στην έδρα μας. Το Καραϊσκάκη δεν είναι καθόλου εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα να το επισκεφθεί. Παράλληλα έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια και εκτός έδρας. Επομένως πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας. Πιστεύουμε στην πρόκριση παρόλο που αναγνωρίζουμε ότι η Άρσεναλ είναι ένας τεράστιος αντίπαλος, μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με πολλές ικανότητες.
Την δουλειά στον Ολυμπιακό και τον απολογισμό: Συλλογικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα εδώ και 4 - 5 μήνες. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θα θέλαμε να είναι καλύτερα, όμως είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την θέση στην οποία βρισκόμαστε και από τα πράγματα που βλέπουμε συνεχώς να βελτιώνονται.
Τους στόχους: Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι για να κερδίσει και τους δύο στόχους στους οποίους συμμετέχει. Φυσικά πρέπει να πάρουμε και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είμαστε μία ομάδα που αυτό αξίζει και αυτό θα κάνει. Αξίζουμε τους τίτλους και θα τους πάρουμε. Στην Ευρώπη θα δούμε. Πρέπει πρώτα απ' όλα να κατανοήσουμε ότι αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο τεράστιο, όπως η Άρσεναλ και εάν τα καταφέρουμε να προκριθούμε θα δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος και θα κρίνουμε. Όμως στις εγχώριες διοργανώσεις είμαστε για να τις κερδίζουμε.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED