ΠΑΕ Πανιώνιος: «Κάποιοι βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από τον σύλλογο»

Gazzetta team
ΠΑΕ Πανιώνιος: «Κάποιοι βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από τον σύλλογο»

bet365

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωσή της μιλάει με σκληρά λόγια για τις ενέργειες των Πανθήρων να συμβάλουν στην είσοδο των φίλων του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από τον σύλλογο και πως η διοίκηση θα μιλάει με συγκεκριμένα άτομα ώστε να μην χρειαστεί να λάβει δυσάρεστες αποφάσεις.

Η απόφαση των Πανθήρων να συμβάλουν στην είσοδο των φίλων του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στο ματς της Πέμπτης (19/12) παρά το γεγονός πως η ΠΑΕ έχει αποφασίσει να μην δώσει εισιτήρια στους Big 4 προκάλεσε την αντίδρασης διοίκησης.

Ετσι, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μιλάει με σκληρά λόγια κατά των Πανθήρων κάνοντας λόγο για εκδούλευση προσθέτοντας πως η κίνησή αυτή μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στους υπόλοιπους.

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως θα συνδιαλέγεται μόνο με συγκεκριμένα άτομα που θα αποτελούν αντίστοιχα την διοίκηση των Πανθήρων, και πως σε περίπτωση που χρειαστεί θα λάβει δυσάρεστα νέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έδωσε εντολή για την διάθεση εισιτηρίων και την είσοδο οπαδών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από την πρώτη στιγμή, είχε τονίσει κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς, αναλαμβάνοντας η ίδια το κόστος από την απώλεια εσόδων και αναγνωρίζοντας ότι η απόφαση να μην λειτουργούν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα, θα άφηνε δυστυχώς εκτός γηπέδου και κάποιους από τους οπαδούς της ομάδας μας.

Κρίναμε πως αυτό ήταν και το ενδεδειγμένο μέτρο, προκειμένου να κάνουμε ότι ήταν δυνατόν για την ασφάλεια των δικών μας φιλάθλων. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι η θύρα 2 του γηπέδου μας είναι και αυτή που φιλοξενεί τον μεγαλύτερο όγκο φιλάθλων μας, πολλοί εκ των οποίων συνοδεύονται από τις οικογένειές τους.

Κάποιοι όμως, προκειμένου να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα, αποφάσισαν πως έπρεπε να καταστρατηγήσουν όλους τους νόμους και τους κανόνες και να πουλήσουν εκδούλευση στους αντίπαλους οπαδούς, τοποθετώντας τους ακριβώς σε αυτή τη θύρα. Με εισιτήρια που πάρθηκαν από Πανιώνιους, που αδιαφόρησαν για το αν η κίνησή τους αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους υπόλοιπους.

Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από το σύλλογο και τις αποφάσεις της διοίκησής του και παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του;

Ποιοι είναι αυτοί που σπέρνουν τι διχόνοια στις τάξεις των φιλάθλων μας;

Μήπως είναι αυτοί για τους οποίους έχουν μέχρι στιγμής πληρώσει πρόστιμα ύψους 400 και πλέον χιλιάδων τα τελευταία χρόνια;

Μήπως είναι αυτοί που σε κάθε αγώνα φροντίζουν τα πρόστιμα αυτά να αυξάνονται;

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Από δω και στο εξής, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα συνομιλεί και θα συνδιαλέγεται μόνο με συγκεκριμένα άτομα που θα αποτελούν αντίστοιχα την διοίκηση των «πανθήρων» και όχι με τον οποιονδήποτε.

Για να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και τις συνέπειες των πράξεών τους. Σε περίπτωση δε που χρειαστεί, τα μέτρα που θα παρθούν θα είναι δυσάρεστα για όλους, αλλά θα προασπίζουν στο ακέραιο τα συμφέροντα της ομάδας και μόνο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED